Feliratozott 4x8m esküvői sátor

Premium ALU
823 900 Ft Ár brutto | Azonnal raktáron: | Kiárusítás

Ezt a terméket képesek vagyunk 13:00 óráig átadni a futárnak, aki általában másnap kiszállítja. Hétfőtől péntekig érvényes.

Szeretne árajánlatot a logózásra, töltse ki az űrlapot.

- 5 év garancia a fogysztó számára
- Ingyen: cövekek a rögzítésre 12db, védőtok a szerkezetre, 3 teli oldalfal
- Pótalkatrészek és ingyenes szerkezet szerviz.

Ingyenes expressz szállítás Kiárusítás
 

Kínálatunk legnagyobb és legerősebb, 4x8m-es pormo esküvői sátora akár hihetetlen, 32 m2-es fedett területet biztosít néhány másodperc alatt. Ez a hatalmas esküvői sátor a legkeresettebb a vendéglátás világában. A szabadtéri bankettek lebonyolítása kiválóan megoldható egy prémium minőségű sátorral. A sátor minden időben megvéd.

   

  Védelem minden időjárásban, szó szerint. A minőségi poliészter ponyva tökéletes árnyékot teremt a sátor alatt. Vízálló, a téli hónapokban a sátor alatt teraszfűtőkkel fűthető. A hatalmas sátor minden kulturális, társadalmi, sport- és céges rendezvényre alkalmas. Szó szerint bármire használható. A ponyvák tisztítása egyszerű, elegendő a tiszta víz. Fontos, hogy a ponyvákat szárazon tároljuk.

    

   Kínálatunkból kiválaszthatja a sátor megjelenését és színét. A sátor teljes bezárásához használhatja a negyedik falat, amelyen van egy ajtó és egy ablak. Minden fal külön 5 cm széles tépőzárral van rögzítve a tetőlemezhez. A negyedik fal természetesen a sátor színében is elérhető. Az alapcsomag 3 teljes oldalfalat tartalmaz.

     

    Ennek a sátornak a súlya körülbelül 100 kg. Megerősített alumínium profilok képezik a sátor szerkezetét. A sátor hat erős, hatszög alakú lábon áll. A szerkezet szétszereléséhez nincs szükség szerszámokra. Egy ember egyedül is meg tudja csinálni a nagy méret ellenére. Az összekötő részek és a csavarkötéseknek köszönhetően minden egyes alkatrész cserélhető.

      

     Extrém időjárási viszonyok, nagy eső, hideg fagy és még forró napsütés sem állja az utad a prémium 4x8m-es pormo esküvői sátorral. Bármilyen időjárásra készült. 70 km/ó-ig ellenáll a szél erejének. Ez a piac csúcs terméke. A masszív konstrukció a legerősebb csatlakozóelemekkel rendelkezik, amelyek ellenállnak az ütéseknek és a repedéseknek.


     Vásárlóink értékelése

     54 értékelés, 5/5

     Paraméterek

     • Feliratozott 4x8m esküvői sátor rendszeres használatra 70km / ó szélsebességig!
     • Csomagolás: tető, szerkezet + cövekek a rögzítésre 12db, 3 teli oldalfalat, védőtok (Logózás nélkül)
     • A sátor szublimációs vagy vasalható technikával logózhatók. További információ: sátrak nyomtatása.
     • Váz: 1,8mm és több az alumínium profil belső vastagsága.
     • A tetőponyva és az oldalfalak vízhatlanok.
     • A sátor felállításának ideje 40 másodperc 1-2 ember által!
     • Sátor mérete összecsukott állapotban: 200x60x35cm.
     • Sátor alapterülete: 400x800cm (32 m²)
     • Állítható belmagasság: 4 magassági fokozat: 175, 185, 195, 205cm.
     • Súly 92 kg.