Kiállító sátor 4x6m

Premium ALU
669 900 Ft Ár brutto | Azonnal raktáron: | Kiárusítás

Ezt a terméket képesek vagyunk 13:00 óráig átadni a futárnak, aki általában másnap kiszállítja. Hétfőtől péntekig érvényes.

Szeretne árajánlatot a logózásra, töltse ki az űrlapot.

- 5 év garancia a fogysztó számára
- Ingyen: cövekek a rögzítésre 8db, védőtok a szerkezetre, 3 teli oldalfal
- Pótalkatrészek és ingyenes szerkezet szerviz.

Ingyenes expressz szállítás Kiárusítás
 

A piacok vagy a kiállítások nagyszerű helyszínek arra, hogy láthatóvá tegyék márkáját és növeljék áruinak eladásait. A 4x6 m-es kiálltó sátorral minden alkalomra mobil teret teremtenek. A megfelelő sátor kiválasztásával vonzó környezetben mutatja be termékeit és szolgáltatásait. Nagyon fontos, hogy jó benyomást keltsen, és tökéletes légkört teremtsen, amelyre Ön és vendégei szívesen emlékeznek. A nyári és téli hónapokban a reklámsátor nagyszerű segítője lesz.

   

  A kiállítási sátor úgy lett kialakítva, hogy megvédjen az időjárási hatásoktól, és optimális teret biztosít Önnek és ügyfelei számára. A kiváló minőségű vízálló poliészter Oxford szövet belsejében PVC-bevonat található, vászon színében. A tetőponyva és az oldalfalak használatával tökéletes helyet kap, így nem kell aggódnia a szabadtéri bemutatók miatt.

    

   A színek és kiegészítők vonzó választéka lehetővé teszi, hogy egyedi és elbűvölő megjelenést hozzon létre a kiállításokon. A sátor megjelenését egyénileg is beállíthatja kívánsága szerint. Reklám nyomtatást készítünk sátrakra. Küldje el nekünk a grafikát, és mi mindent elintézünk. A grafikai tervet egy napon belül, ingyenesen kiküldjük Önnek. A sátrat tökéletesen igazíthatja vállalkozása jellegéhez.

     

    A kis súly ellenére az alumínium szerkezet nagyon stabil. A belső profilok vastagságának növelésével tökéletes stabilitást és nagy szerkezeti szilárdságot értünk el. Előnye a gyors kezelhetőség. Az ollós rendszernek köszönhetően az össze- és szétszerelés egyáltalán nem nehéz. Egy maximum két ember elegendő a sátor felállításához. Mindegyik alkatrész csavarozott.

      

     A külső megjelenés egyesíti az időjárási viszonyok veszélyét, a kiszámíthatatlan viharokat a forró nyári napokon vagy a fagyot és a havat télen. A szerkezet masszív és kiváló minőségű. Eloxált alumíniumból készült. Az 1,8 mm-es belső vastagság biztosítja a stabilitást és a tartósságot a legigényesebb időjárási körülmények között is. A szél erejét 70 km/ó-ig képes ellenállni


     Vásárlóink értékelése

     62 értékelés, 5/5

     Paraméterek

     • Premium alumínium árusító sátor rendszeres használatra 70km / ó szélsebességig!
     • Csomagolás: tető, szerkezet + cövekek a rögzítésre 8db, 3 teli oldalfalat, védőtok (Logózás nélkül)
     • A sátor szublimációs vagy vasalható technikával logózhatók. További információ: sátrak nyomtatása.
     • Váz: 1,8mm és több az alumínium profil belső vastagsága.
     • A tetőponyva és az oldalfalak vízhatlanok.
     • A sátor felállításának ideje 40 másodperc 1-2 ember által!
     • Sátor mérete összecsukott állapotban: 200x55x35cm.
     • Sátor alapterülete: 400x600cm (24 m²)
     • Állítható belmagasság: 4 magassági fokozat: 175, 185, 195, 205cm.
     • Súly 71 kg.