Logózott 4x4m rendezvénysátor

Premium ALU
438 900 Ft Ár brutto | Azonnal raktáron: | Kiárusítás

Ezt a terméket képesek vagyunk 13:00 óráig átadni a futárnak, aki általában másnap kiszállítja. Hétfőtől péntekig érvényes.

Szeretne árajánlatot a logózásra, töltse ki az űrlapot.

- 5 év garancia a fogysztó számára
- Ingyen: cövekek a rögzítésre 8db, védőtok a szerkezetre, 3 teli oldalfal
- Pótalkatrészek és ingyenes szerkezet szerviz.

Ingyenes expressz szállítás Kiárusítás
 

Gondolkozik azon, hogyan növelheti cége eladásait? A marketingre való összpontosítás a legfontosabb lépés a siker felé. Tudjuk, hogy az üzleti cél nem csak a vevő megszerzése, hanem megtartása is. Ezért a marketing és az innováció nagyon fontos a vállalatnál. A jó reklámozás a sikeres vállalkozás egyik legfontosabb feladata. Logózott 4x4m-es rendezvénysátrat ajánlunk a sikeres céges bemutatóhoz. A ponyvák rendkívül ellenálló réteges anyagból vannak varrva.

   

  A tetőszövet, valamint az oldalfalak vízállósága és szilárdsága a tökéletes sátor kulcsa. Prémium 4x4 m méretű sátrakat terveztünk, hogy könnyen össze- és széthajthatóak legyenek, bárhol, ahol tetőt szeretnének kialakítani. Az időjárási viszonyokat is jól bírják. Az UV-sugárzással szembeni ellenállás minden ponyvánál magától értetődő. A PVC réteg tökéletes árnyékolást, a ragasztott varrás pedig a vízállóságot garantálja. 

    

   Hét különböző színű ponyvát igazíthat az értékesített árukhoz vagy márkája színeihez. Eladási célokra a következő színeket ajánljuk: bézs, fehér, fekete. Ezen színek alatt az áruk színe nem torzul, amit a napfény okoz. Szívesen kinyomtatjuk sátrát grafikájával néhány napon belül. Így kap egy sátrat reklámmal, amely látható lesz a kiállítók tömegében.

     

    A sátor felépítése ollós, a kibontás ennek a mechanizmusnak köszönhetően gyors. Összehajtott állapotban a szerkezet magassága 2 méter. Az egész sátor vastag, hatszögletű lábakon áll. A rögzítés fontos, a legnehezebb és legdrágább sátrat is le kell rögzíteni.

      

     A 70 km/ó-ig terjedő szélerő nem jelent majd problémát ennek a promóciós sátornak. Extrém körülményekre készítettük. Biztosan értékelni fogja szilárd stabilitását kedvezőtlen időjárási körülmények között is. A sátor széllökésekben nem mozdul, és ellenáll a heves esőzéseknek. A téli hónapokban a sátor használatára is van lehetőség, akár teraszfűtőkkel is fűthető a sátor.


     Vásárlóink értékelése

     68 értékelés, 4.9/5

     Paraméterek

     • Logózott rendszeres használatra 70km / ó szélsebességig!
     • Csomagolás: tető, szerkezet + cövekek a rögzítésre 8db, 3 teli oldalfalat, védőtok (Logózás nélkül)
     • A sátor szublimációs vagy vasalható technikával logózhatók. További információ: sátrak nyomtatása.
     • Váz: 1,8mm és több az alumínium profil belső vastagsága.
     • A tetőponyva és az oldalfalak vízhatlanok.
     • A sátor felállításának ideje 40 másodperc 1-2 ember által!
     • Sátor mérete összecsukott állapotban: 200x35x35cm.
     • Sátor alapterülete: 400x400cm (16 m²)
     • Állítható belmagasság: 4 magassági fokozat: 175, 185, 195, 205cm.
     • Súly 56 kg.