Összecsukható szék

Asztalok és székek
> 46 000 Ft Ár bruttó (27%) | Azonnal raktáron: | Kiárusítás

5 év jótállás a fogyasztó számára

Ezt a terméket képesek vagyunk 13:00 óráig átadni a futárnak, aki általában másnap kiszállítja. Hétfőtől péntekig érvényes.

A székek teherbírása 130 kg.

Mielőtt összecsukható széket vásárolna, több szempont alapján kell döntenie. A legfontosabb szempont a kényelem és a tartósság. Legyen képes hosszú ideig ülni egy széken anélkül, hogy kellemetlen ülésfájdalom áldozatává válna. A választásnál a minőségre is figyelni kell, hiszen a széket nem egy-két évig szeretnék használni.


A kiváló minőségű összecsukható székeket úgy tervezték, hogy akár 130 kg-os nagy teherbírást is meghibásodás nélkül kibírjanak. Az átgondolt kihajtható mechanizmusnak köszönhetően a szék 10 másodperc alatt szétnyitható. Ez nagyon egyszerű. Gyakorlati szempontból arra gondoltunk, hogy mikor nem használjuk a széket, hogy minimális helyet foglaljon. A székek egymásra rakhatók. A tárhelytakarékosságnak köszönhetően még nagy számú széket sem gond elszállítani oda, ahol szüksége van rájuk. Jó, ha van otthon tartalékban néhány darab összecsukható szék, sosem tudhatod, ki jön látogatóba. Egy lépéssel előrébb lesz, és minden vendéget kényelmesen elhelyezhet. 


Az összecsukható "rugalmas" székek ülésből és háttámlából állnak. Kiváló minőségű HDPE műanyagból készültek, amely ergonomikusan van kialakítva az ülésen. A szék szerkezete acél, szürke porszórt bevonattal. A festék megvédi a fém részeket a rozsdától és a karcolásoknak is ellenálló. A szék tisztítása egyszerű. Elég lesz számodra egy enyhe tisztítószer, amely minden háztartásban megtalálható. A szék súlya kényelmes, amit szállítás vagy gyakori összecsukás és kihajtás közben is értékelni fog. A szék háttámláján praktikus fogantyú található a kényelmes szállítás/áthelyezés érdekében.

Gyors kibontás, egyszerű karbantartás és szállítás, sokoldalú használat, ezek a fő szempontok, amelyek összecsukható székünket jellemzik. A keresett és népszerű termékek közé tartozik. A gyártás során ügyeltünk a minőségre és az árra. Mindig igyekszünk a legjobb ár-érték arányt nyújtani ügyfeleinknek. A szék színe fehér, szerkezete sötétszürke. Ez az elegáns színkombináció bármilyen rendezvényre alkalmas.

Vásárlóink értékelése

65 értékelés, 4.8/5

Paraméterek

  • A szék teherbírása 130 kg.
  • Plast pod vplyvom slnka nemení svoju farbu ani odolnosť.
  • Hosszúság: 51 cm
    Szélesség: 47 cm
    Magasság: 87 cm
  • Ülésmagasság: 44 cm
  • A székek időjárásállóak.
  • A lakkozott szerkezet nagy súlyt bír el, és összehasonlíthatatlanul jobb, mint a többi teljesen műanyag szék.