3x3m

Nyomtatási hely
Nyomtatás választása
Számol
Összesen
Bal oldali gallér
Jobb oldali gallér
Hátsó gallér
Elülső gallér
Bal háromszög
Jobb háromszög
Hátsó háromszög
Elülső háromszög
Fal: hátul
Fal: bal
Fal: jobbra
Fal: fél
Összesen brutto: Ft
1

Feliratozott sátor teljes szublimációs nyomtatása

Hagyja, hogy márkája kitűnjön a rendezvényeken, fektessen be egy céges színekben és céglogóval ellátott reklámsátorba!

Hogyan érhetem el ezt? Ebben szívesen segítünk...

Pár évet a sátrak nyomtatásával és gyártásával foglalkozunk. Legyen szó egy kis logóról, telibe nyomtatott sátorról vagy egy különleges színű pavilonról, gondok nélkül elkészítjük. Sűrű szövésű poliészter szövetre nyomtatunk, amelybe belülről poliuretán réteg van, amely 100%-os vízállóságot biztosít a ponyvák számára. Az egész folyamat a látványterv elkészítésével kezdődik. Az Ön igényei szerint 2D-s vizualizációt készítünk. A legapróbb részletek egyeztetése, a látványterv jóváhagyása és a fizetés beérkezése után megkezdjük a a sátor logózását.

A grafikát transzferpapírra nyomtatjuk és a tintát nyomás és magas hőmérséklet hatására a fehér szövetre visszük át. Ez a szublimációs nyomtatás. Következő lépésként kivágjuk az anyagot, amit méret szerint lemérünk, majd megvarjuk. Csak az egyik oldalát szublimálással nyomtatjuk a ponyváknak, a másik oldal nyomtatás nélkül marad. A szublimációs nyomtatás legfontosabb előnyei: bármilyen szín használatának lehetősége, a nyomtatott szín hosszú élettartama a szövetben, tökéletes eredmény.Grafikus anyagok

A nyomtatás eredményét leginkább a grafikai anyagok minősége folyásolja be. A legalkalmasabb a vektoros formátum. Ha nincs ilyen grafikája, küldje el nekünk amije van, és mi átalakítjuk megfelelő minőségre. Ha képgrafikáról van szó, akkor a tökéletes eredmény eléréséhez a fénykép nagy felbontása szükséges. Az alacsony felbontású fotók vagy képek nagyításkor elmosódnak (a sátor hatalmas méretére), és ez csökkenti a sátor hirdetési potenciálját. Készítettünk sátor sablonokat is, amelyeket kérésre elküldünk Önnek. A sablonba grafikát logót vagy feliratot építhet be, és az így elkészített anyagokat elküldheti nekünk. Ez felgyorsítja a gyártási folyamatot.

Gyártási idő és a nyomtatás ára

Mivel a feliratozott sátrat egyedileg gyártjuk Önnek, a gyártási idő hosszabb. Átlagosan 1-3 munkahétbe telik a  sátor nyomtatása a fizetés kézhezvétele és a végleges látványterv jóváhagyása után, amelyet a gyártás megkezdése előtt jóváhagyásra elküldjük Önnek. Logózás árát a grafika mérete nem folyásolja be. Honlap felső részén egyszerűen kiszámíthatja az árat, csak kattintson a tételkonfigurátorra, és az kiszámítja a végösszeget. Az oldalfal ára nem változik, akár 1x1m-re nyomtatunk vagy a teljes oldalfalra, pl. 2x6m-re. A tetőt vagy az oldalfalt széltől szélig nyomtatjuk, az árat nem emeli a felhasznált tinta mennyisége.


A képek szemléltető jellegűek!