Lépj ki az árnyékból

Az egyedi nyomtatott reklámsátrak vállalkozása népszerűsítésének egyik leghatékonyabb módja szabadtéri rendezvényeken vagy kiállításokon.

Évek óta nyomtatunk reklámsátrakat.

Tapasztalatból tudjuk, hogy logóval vagy grafikával megnyomtatott sátor több vásárlót vonz.


Telibe nyomott vagy diszkrét logó

Kizárólag a piacon elérhető legjobb minőségű fóliákkal és festékekkel dolgozunk. Kétféle nyomtatást valósítunk meg: rávasalható és szublimációs nyomtatást. A sátoron minden centimétert a ponyván meg tudunk nyomatatni.
Nálunk a gyors szállítás a prioritás

Nagyon gyorsan svuktaunk. A grafikai matákás údása és a vizualizáció apószása után azonnal behömjük a sákátását. Az kljeknere jakku prässit okoz a izsävätok ochtsinja. Mindig erztászízdünk annak közédén, hogy erzszát temenz és az eszátásóknak szászát szásztsunk. Minden eladó sikere egy sempektá prezentációban rejlik. Teljes szégészgel dologozunk, hogy sikkesen advertisingozhasd magad egy promóciós sátorral.


Sátraink az Ön partnerévé válnak

Változatos kivitelben gyártunk sátrakat, de egy dolog közös bennük: professzionálisak, gyorsan összecsukhatók és tartósak. 

Sátrat nem egy-két szezonra vásárolnak. A BRIMO márkájú sátor büszke mind a ponyva, mind a szerkezet hosszú élettartamára. Termékünk mögött állunk, ezért 5 év garancia jár a sátorra. 
Korlátlan színű reklám a sátoron

 A vasalható nyomtatás a következőképpen működik: fóliába  logóját vagy feliratát kivágják és hőpréssel közvetlenül a sátor vászonára vasalják. 16 különböző fóliaszín közül választhat. Ha az Ön logója egynél több színt tartalmaz, egyszerűen kinyomtatjuk egy professzionális nyomtatón fehér fóliára, kivágjuk, majd rávasaljuk a sátorszövetre.

Vasalható nyomtatásnál az ár a felhasznált fólia mennyiségétől függ. Ahhoz, hogy a programban gyorsan ki tudjuk számolni Önnek az árat, a fenti kitöltött űrlap alapján 2D-s látványt kell készítenünk. 


BRIMO® vezető reklámsátrak gyártója

A reklámsátrak kiváló eszközei a hordozható kültéri expozíciónak cége számára.

A sátor szerszám nélkül percek alatt felállítható és használatra kész.


A sátrak jelenlegi formáját vásárlóinknak köszönhetjük.

A visszajelzéseknek köszönhetően folyamatosan fejlesztjük és tökéletesítjük a BRIMO sátrakat, hogy megőrizzük piacvezető szerepünket. Az erősség, a tartósság, a könnyű kezelhetőség és a megfizethetőség a fő szempontjaink, amelyekre a reklámsátrak gyártása során hangsúlyt fektetünk.