Amit a reklám sátrak szublimációs nyomtatásáról tudni érdemes

Logóval ellátott sátor kiválóan alkalmas különleges eseményekre, legyen szó sporteseményről vagy vásárról. Ha azt szeretné, hogy márkáját lehető legláthatóbbá tegye, akkor jó helyen jár. Első osztályú poliészter szövettel dolgozunk, melyre bármilyen méretben nyomtatunk grafikákat. A 2D látványterv készítése az első lépés egy promóciós sátor megvalósításában, amely egyedi hordozója márkájának. A látványterv jóváhagyása után szublimációs technikával megnyomtatjuk a fehér sátroponyvát, majd a megnyomtatott anyagot kivágjuk és gondosan megvarrjuk. Minden sátrat egyedileg készítünk.

Mi a szublimációs technika?

Ez egy olyan nyomtatási módszer, ahol a tinta hőpréssel közvetlenül beleolvad a szövetbe. Az eredmény egy kiváló minőségű és tartós nyomtatás. A nem nyomtatott oldal poliuretán bevonattal van dúsítva, amely 100%-os vízállóságot biztosít a ponyva számára. A telibe nyomtatott reklámsátrak mindenki figyelmét felkeltik és kitűnnek a tömegből, ami sokszorosára növeli láthatóságát és bekerül a potenciális vásárlók tudatalattijába.Grafikus anyagok

Grafikus anyagok küldése vektorban a legmegfelelőbb. Ha nincs ilyen fájlja, küldje el nekünk, amije van, és megpróbáljuk vektorba feldolgozni. Abban az esetben, ha képet szeretne nyomtatni a reklámsátorra, javasoljuk, hogy a képeket nagy felbontásban küldjük el, nehogy sokszoros nagyításkor elmosódjon (a sátorvászon nagy mérete miatt a kis felbontású kép mindig elmosódik). Sátor sablonokat is készítettünk az Ön elképzelésének egyszerűbb bemutatása érdekében. Kérésre küldünk egy sablont a sátor pontos méreteivel, ahová könnyedén beillesztheti grafikáját. A nyomtatás végeredményét bofolyásolja a grafika minősége.

A reklámsátor ára és gyártási ideje

Sátor logózás árának kiszámításához egy egyszerű konfigurátort készítettünk (fent). A nyomtatás ára a nyomtatott anyagdarabtól függ. Az árat nem folyásolja be a logó mérete vagy a nyomtatás színe. Példa: Ha az oldalfalat szeretné megnyomtatni, és a grafika mérete 1x1m. Az ár akkor is ugyanaz lesz, ha a logót 2x2m-esre nagyítjuk. Az ár csak a fal vagy a tető méretétől függ, a logó méretétől nem. A gyártási idő átlagosan 2-3 munkahét a fizetés beérkezésétől, a grafikai anyagok beküldésétől és az általunk készített 2D-s látvány jóváhagyásától számítva. Nyomtatás előtt jóváhagyásra küldünk Önnek  végleges 2D látványtervet. Számunkra fontos az Ön elégedettsége, ezért szeretnénk minden kívánságát részletesen teljesíteni és minél jobban megtervezni a logózott sátrat.


A képek szemléltető jellegűek